بیماری های رایج در ۱۰ مقصد گردشگری معروف

0
2128

بیماری در سفر می‌تواند تمام رویاهای شما را خراب کند، به همین خاطر بهتر است قبل از سفر به برخی کشورها واکسن و داروهای موردنیاز برای پیشگیری از برخی بیماری‌ها را دریافت کنید. حال که بدلیل شیوع ویروس کرونا سفر و گردشگری به شدت محدود شده و تحت تاثیر قرار گرفته  در مجله سفر و گردشگری سفرانه تصمیم گرفتیم برخی بیماری‌های رایج سفر و کشورهایی که شیوع این بیماری‌ها در آنها زیاد است را معرفی کنیم.با سفرانه همراه باشید.

شرکت بیمه سفر بریتانیا، خطرناک‌ترین کشورها برای برخی بیماری‌ها را معرفی کرده است.

 

هند: شایع‌ترین بیماری سفر، اسهال است که تقریبا در همه کشورهایی که در ادامه نام برده می‌شود، شایع است و ۲۰ تا ۴۰ درصد گردشگران آن را تجربه می‌کنند. گردشگرانی که به هند سفر می‌کنند همچنین در معرض تیروئید و هپاتیت A هستند به خصوص به دلیل مسائل بهداشتی. اگر دچار آسم یا دیگر مشکلات تنفسی هستید، بهتر است به بسیاری از نقاط پرجمعیت دنیا ازجمله برخی قسمت‌های هند سفر نکنید.

اندونزی: رایج‌ترین بیماری، هپاتیت A و تیروئید است که دومی قسمت‌های زیادی از آسیای جنوبی، آمریکای جنوبی و مرکزی و ملل آفریقایی را تحت تاثیر قرار داده است .

کنیا: در این کشور مالاریا و دنگ رواج دارد که هر دو از طریق حشرات به سایر نقاط دنیا منتقل می‌شوند. گردشگران می‌توانند پیش از سفر به کنیا، واکسن تیروئید و هپاتیت A بزنند.

پرو: بیماری‌های رایج عبارتند از مالاریا، دنگ، تیروئید و هپاتیت A

سریلانکا: شایع‌ترین بیماری، دنگ و هپاتیت A است

مکزیک: شایع‌ترین بیماری، دنگ و هپاتیت A است

جمهوری دومینیکن: شایع‌ترین بیماری تیروئید، دنگ و هپاتیت A است.

آفریقای جنوبی: شایع‌ترین بیماری، تیروئید و هپاتیت A است

کوبا: شایع‌ترین بیماری، هپاتیت A است.

مصر: شایع‌ترین بیماری، تیروئید و هپاتیت A است

تب زرد به طور قابل ملاحظه‌ای در بسیاری از مقاصد گردشگری دیده می‌شود اما در کشورهای آفریقای جنوبی مانند برزیل و کلمبیا و همچنین نیجریه، غنا و ترینیداد و توباگو بیشتر حضور دارد. اما برای این بیماری نیز واکسن وجود دارد.

مالاریا به عنوان بیماری خطرناک و رایج شناخته شده است که در حال حاضر واکسن موثری ندارد. مناطقی که بیشترین ریسک مالاریا را دارند شامل اکثر بخش‌های آفریقا و آسیا است به اضافه قسمت‌هایی از خاورمیانه، آمریکای جنوبی و مرکزی و کارائیب. دیگر بیماری‌هایی که کمتر خطرناک هستند اما آزاردهنده می‌باشند، شامل کسالت، سوختگی و نیش عروس دریایی.

عواملی که سبب بیماری سفر می‌شوند، شامل غذای آلوده، آب و یخ آلوده، لمس پول نقد، بهداشت ضعیف، ارتباط انسانی و نیش حشرات است. گردشگران بهتر است آب در بطری بنوشند و از خوردن یخ و غذاهای پخته نشده بپرهیزند، از کرم ضدآفتاب و دافع حشرات استفاده کنند، پیش از خوردن غذا دست‌های خود را بشویند، مطمئن شوند که واکسن درستی زده‌اند و داروهای بدون نسخه مانند داروی اسهال و بیماری حرکت همراه داشته باشند

با رعایت اقدامات پیشگیرانه هنوز نیز می‌توانید از این مقاصد گردشگری دیدن کنید.

در همین زمینه میتوانید بخوانید:

بایدها و نبایدهای سفر در سال ۲۰۲۰
ده مقصد رویایی برای سفر طولانی مدت

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید